Webshop motor WSG - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Webshop motor WSG

Irányár

2.990.000 Ft

Havi bevétel

100 Ft

Havi profit

100 Ft

Raktárkészlet

100 Ft

Leírás a webshopról:

Webshop motor eladó! Eladásra kínálom, egy egyedi webáruháznak készült programot/kódot, domain és termékek nélkül de ERP (pl.: Navision) összekötéssel.. (korábban egy tüzép igényet szolgálta ki) Annak ajánlom elsősorban (de másnak is) akik, váltanának valamilyen bérelhető webshopról egyedi fejlesztésre, mert nem tudtak ugyanolyan webshoppal a versenytársaik fölé kerekedni, mint amilyet dobozos megoldások adnak. Egyedi igényeik megvalósítására alkalmas, rengeteg funkcióval, ERP és más csatlakozáso lehetőséggel, fejlesztő csapattal (COL Directinfo - Bp.) és hozzá akár marketing szolgáltatással. Bővebb infóért és funkciólistáért írj nekem.

Teljesítmény:

A teljesítmény rendben volt, de mivel itt egy üres webshopról van szó, amit a vásárló maga tölthet meg termékkel, egyedi domian-en és egyedi külsővel és teljesen személyre szabható. Teljesítménye teljes egészsében a vásárlón műlik majd, a webshop motoron nem fog. :) A fellesztő cég teljes szolgáltatást nyújt a fejlesztéstől, tárhelyszolgáltatáson keresztül, a SEO-n át, a marketinggel bezárólag.

Eladás oka:

Üzleti okok

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!