WEBOLDAL ELADÓ - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

WEBOLDAL ELADÓ

Irányár

300.000 Ft

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó webáruház kiváló lehetőséggel – Raktárkészlet nélkül! Eladóvá vált a TheHairBar.hu webáruházunk. Weboldalunk a https://thehairbar.hu/ címen elérhető, és egyedi ajánlatokkal várja leendő tulajdonosát.Az oldal motorja a megbízható WordPress és Woocommerce kombinációja, amely egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát rendszert biztosít a webáruház működtetéséhez. A vállalkozás jogi kereteit a Kft. forma adja. A TheHairBar.hu fő profilja a gyönyörű és trendi hajékszerek. Emellett exkluzív lehetőséget kínálunk Magyarországon a Jungle Fever prémium hajápolási termékek és a B-Selfie kozmetikumok terén. Ezek a kivételes termékek csak nálunk érhetők el. A webáruház 2022 óta működik. Lépj velünk kapcsolatba még ma!

Teljesítmény:

Hirdetéseinkre összességében kedvezően és célzottan költöttünk, amely lehetővé tette üzenetünk hatékony eljuttatását a potenciális vásárlókhoz. Főleg a Facebook és Instagram platformokon voltunk jelen, melyek kiváló eszközök az online kereskedelemben való népszerűsítésre. Az Instagramon körülbelül 2725 követőt sikerült megszereznünk, ami már egy stabil bázist jelent a jövőbeli növekedéshez. Örömmel jelenthetem, hogy a hirdetések és a közösségi média jelenlétünk meghozta gyümölcsét. Az eladásaink mutatói pozitívak, és már rendelkezünk visszatérő vásárlókkal is. Ez azt jelzi, hogy termékeink és üzenetünk elnyerte a vásárlók tetszését, és elégedettségüket azzal, amit kínálunk. Ezen eredmények fényében kijelenthetjük, hogy webshopunk valóban profitábilis vállalkozás lehet.

Eladás oka:

Egyéb üzleti tevékenység miatt nincs kapacitásom foglalkozni vele.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!