Webáruház+üzlet - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Webáruház+üzlet

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

12 éve vagyunk jelen Szeged életében, 12 év munkáját szeretnénk átadni a megfelelő személynek, aki tovább tudja vinni az általunk elkezdett üzletpolitikát, mind offline, mind pedig online. Mindig is családi vállalkozásként működtünk, és szeretnénk ha ez a jellege meg is maradna. Jelenleg 4 munkavállaló dolgozik a cégben, a maradásuk, és a jövőre néző szerepük megbeszélés alapját képezi. Visszatérő és új vevőkörrel rendelkezünk egyaránt. Portfóliónkban az alábbi szolgáltatások találhatóak meg: Offline üzlet - Szeged belvárosától 5 percre a Petőfi Sándor sugárúton (bérlemény, azonban az üzlet további bérlése az új tulajdonosra is érvényes). Online webshop - 12 éve működő, nagy mennyiségű hírlevél feliratkozóval és vevőkörrel. Szerviz szolgáltatás. Kitelepülés szolgáltatás. Facebook, Instagram fiókok, követőkkel - Online, offline üzletre is. Egyedi fejlesztésű Unas alapú webáruház motor, valamint a webáruházzal összekötött vállalatirányítási rendszer. Rendszeres megbízások szerviz szolgáltatásra és termék beszerzésre Szeged nagyobb vállalataitól. Több, mint 10 éves beszállítói kapcsolatok. Saját készlet. Amennyiben felkeltette érdeklődését e-mailben várjuk megkeresését a további egyeztetés céljából.

Teljesítmény:

-

Eladás oka:

Családi okok, betegség

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!