webáruház eladó - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

webáruház eladó

Irányár

9.990.000 Ft

Havi bevétel

7.999.999 Ft

Havi profit

1.500.000 Ft

Raktárkészlet

1.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Hirdetés státusza [ELADÓ] Webshop webcíme: giagoldtextiles.hu 2020 éves árbevétel: nettó mFt 34000000 2021 éves árbevétel: nettó mFt 40947660 2022 éves forgalom: nettó m Ft 33108684 Használt webshop motor: WooCommerce Webshop webcíme: devifashions.hu 2020 éves árbevétel: nettó mFt 34565202 2021 éves árbevétel: nettó mFt 35477118 2022 éves forgalom: nettó m Ft 26142238 Használt webshop motor: WooCommerce Fizetési módok: Bankkártyás fizetés vivavellet; PayPal fizetési lehetőség beállítva, utánvét, banki átutalás Eladási ár (netto): Ft Működési forma jelenleg: Kft Céggel együtt eladó: Igen ( Cégbejegyzés: 2022) Saját magad vagy más nevében jársz el a hirdetéskor: Saját magam Bejáratott termékek és IT támogatás jár az oldalhoz: igény szerint igen Az oldal és vállalkozás rövid leírása: A giagoldtextiles.hu webshop a Max Tex Trade Kft. tulajdona. Családi vállalkozásban működő forgalmazó cég. A cégünk és a webshop jól ismert a minőségi, és megbízható lakástextil termékeiről, különleges Indiai és Nepáli ruházatáról. A webshop 2017. óta működik, ezt megelőzően Budapesti üzleteinkben értékesítettünk. A termékeket Indiából, Pakisztánból, És Kínai nagykereskedőktől értékesítettük a webshopon, nagykereskedéseken és továbbértékesítő partnereken keresztűl. Anno a Gia Gold Textiles volt az első Indiai ruhákat forgalmazó cég Magyarországon. Az eladásra kínált csomag része: a kft., a védett márkanév, igény szerint árukészlet, beszállítói kapcsolatok, megnem valósított, be nem vezetett tervek és termékek. A webshopból jelenleg is lehet rendelni, és folyamatosan érkeznek rendelések. Az értékesítés oka: kinőttük és újabb célok megvalósítása, amely mellett nem fér bele az időnkbe a webshop kezelése, irányítása. Az oldalhoz tartozik: Facebook oldal + követővel; Instagram oldal + követő, Tiktok; Pinterest, Youtube ; Google my business; Klavio 35000 Követő; Facebook Pixel ; Facebook Shopping; Pinterest; Biano; Favi; Google Ads ; Google Analytics; Google Search Console; Semrush SEO, Yoast Preimum Seo,Magicx Facebook- Google Merchant Center; Google Business fiók; Google Tag manager Google Ads hirdetési fiók; Google Analytics bekötve; Emag, Arukereső; A google organikus találati listán a legfőbb kulcsszavakara az 1-2-3 helyeken szerepel az oldal. További kérdésekre privát üzenetben vagy a maxtex.trade@gmail.com e-mailen szívesen válaszolok. 20,000,000 Ft

Teljesítmény:

van 2 weboldalunk, és mindkettő jól működik. nyereséget termel. az érdeklődők szívesen beszélgetnek.

Eladás oka:

Ok eladjuk van sok stressz kevesebb ember áll rendelkezésre, hogy dolgozzon. keresünk néhány más üzleti

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!