Vitamin webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Vitamin webáruház

Irányár

5.000.000 Ft

Havi bevétel

2.500.000 Ft

Havi profit

500.000 Ft

Raktárkészlet

700.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eladásra kínálom a legjobbaru.eu működő webáruházamat. Időhiány miatt nem tudok kellő energiát tenni a webáruház üzemeltetésébe. A működtető cég tartozásmentes, az eladásra kínált tulajdonrész 100%. A webáruház több,mint 2 éve van jelen a piacon. A múlt éves nettó árbevétel: 24 600 000 Ft Múlt évben a rendelések darabszáma: 2496 darab Átlagos kosárérték: 9858 Ft Árrés a termékeken: 18 - 30% között Termékek száma: 950 darab (aktív termékek) A látogatók az alábbi csatornákon érkeznek: - google organikus - direkt (visszatérő vásárlók) - Árgép - Árukereső - OnlinePénztárca - Olcsóbbat.hu A webáruház vásárló az alábbiakat kapja meg: - shoprenter motoros karbantartott webáruház - vásárlói adatbázist - elérhetőségeket, kapcsolatokat a beszállítókkal - facebook oldal - instagram oldal - SimplePay bankkártyás fizetési modult - Billingo számlázási rendszerrel összekötést (automatikusan húzza át a megrendelésekhez tartozó számlákat) - Foxpost , ExpressOne és GLS admin A webáruházhoz árukészlet is tartozik, a webáruházhoz adom a működtető céget (Kft.)

Teljesítmény:

Marketingre a fent említett platformokon általában havi 60-80 ezer forintot költöttem. Vannak visszatérő vásárlók is. A webáruház fejleszthető termékkínálat kiszélesítésével, megfelelő hírlevél rendszerrel, nagyobb jelenléttel a social médiában.

Eladás oka:

Karrierváltás miatt nincs több időm vele foglalkozni

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!