Villma - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Villma

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A Villma (Villa Megosztó Alkalmazás) egy unalmassá vált üdülési jog kapcsán született ötlet megvalósulása. Nyaralótulajdonosként, esetleg üdülési jog tulajdonosaként, vagy szinte bármilyen ingatlan birtokosaként pillanatok alatt feladhatod saját hirdetésed, majd böngészheted a mások által feltöltött tartalmakat. A Villma.eu lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerre légy szállásadó és szállóvendég. Megtetszik egy nyaraló? Szívesen ellátogatnál hazánk északi, hegyvidékes tájaira, vagy egy nyüzsgő, budapesti hétvégét tervezel? A hamisítatlan Balatoni Nyár a szíved csücske, vagy a Mecsek mediterrán déli lankáin húzódó Pécs és környéke izgatja a fantáziádat? Akkor itt az ideje,hogy regisztrálj, találd meg a neked megfelelő szálláshelyet és fedezz fel új, számodra eddig ismeretlen országrészeket, városokat! Méghozzá úgy, hogy a szállásért nem kell fizetned,csak a sajátodat cserélned, hisz épp ez a Villma lényege! Nagyszerű, igaz? Ha megtetszik egy hirdetés, nincs más dolgod, mint megjelölni azt, valamint megismerni a te hirdetésedet kedvelőket. Kölcsönös nyaraló-szimpátia esetén és a szükséges megbeszélnivalók után már készítheted is az utazótáskádat. Élj azzal, ami már a tiéd!

Teljesítmény:

A Villma csak közvetítéssel foglalkozik, azonban a dokumentumtárban találsz formanyomtatványokat, amik gördülékenyebbé és biztonságosabbá teszik a nyaralód megosztását másokkal. Lehetőséged van kauciót kérni, amit a profilodon tudsz majd jelölni, valamint passzívra állítani az oldaladat, amikor nem kapsz értesítéseket, viszont az ingatlanod látható marad. A nagyobb bizalom érdekében készítettünk nyomtatványt a folyamatban lévő cserékről, hiszen nem mindenkinek ugyanaz az időpont a megfelelő. Ha nem találsz azonnal számodra megfelelő hirdetést, ne csüggedj, az adatbázis ugyanis dinamikusan bővül, nézz vissza kis idő elteltével! Ha időt és energiát szeretnél spórolni, akkor használd a Villma-térképet, ahol szűkítheted a találatokat igényeidnek megfelelően. Nagyon fontos, itt cseréről van szó! Kérjük, hogy az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat oszd meg velünk az üzenőfalon vagy az villma.eu@gmail.com e-mail címen. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. Arra törekszünk, hogy felhasználóink ötleteit figyelembe véve biztosítsuk az oldal egyszerű kezelhetőségét és könnyű áttekinthetőségét.

Eladás oka:

Sajnos a marketing költségek meghaladják a lehetőségeimet.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!