Velia Candles - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Velia Candles

Irányár

500.000 Ft

Havi bevétel

70.000 Ft

Havi profit

30.000 Ft

Raktárkészlet

350.000 Ft

Leírás a webshopról:

Párommal közösen a fenntarthatóság hívei vagyunk és mindenképp olyan terméket akartunk értékesíteni, amely ezt a célt szolgálja. Rengeteg kutatás és teszt előzte meg a Velia Candes létrehozását, amit rengeteg pozitív visszajelzés követett.

Teljesítmény:

Átlagosan havonta 30.000 Forintot költöttünk hirdetésekre (Facebook, Google), ráadásul tudjuk, hogy a személyes megjelenés többet ér mindennél, így az időnkent megrendezett Vegán Market folyamatos résztvevői voltunk.

Eladás oka:

Időközben párommal létrehoztunk egy online marketing céget, amely rendkívül gyorsan fejlődött és sok ügyfelünk lett. Így idő hiányában sajnos arra a döntésre jutottunk, hogy megválunk szeretett márkánktól és kizárólag olyanra szeretnénk bízni, akik tudatában vannak a fenntarthatóság fontosságával.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!