Vegano - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Vegano

Irányár

300.000 Ft

Havi bevétel

340.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Feleségem vegán és úgy tapasztaltunk, egyre több embert érdekel a vegán életmód. A termékek beszerzése nehézkes volt, mert 3 éve még nem találtunk olyan boltot, ahol mindent meg lehet venni. Hiszünk benne, hogy a környezetbarát tisztítószereknek, vegán élelmiszereknek van piaca! Kb. 1200 terméket töltöttünk fel képpel, adatlappal. Webshop regisztráció május végéig rendezve.

Teljesítmény:

Havonta 60.000 forintot költöttünk hirdetésre (google adds), de nem értük el kívánt konverziós rátát, sem kellő forgalmat. A webshopnak facebook oldala is van.

Eladás oka:

További hirdetési kiadásokkal lehetne javítani a forgalmon, de mi ezt már nem szeretnénk beletenni. Olyasvalakinek ajánlom ezt a webshopot, aki ezzel a termékcsoporttal szeretne dolgozni és érték számára a több hét munkájával feltöltött termékkör, valamint az elmúlt 2,5 év működési tapasztalata.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!