Varázsló Világ - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Varázsló Világ

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A Varázsló Világ egy webshopokat gyűjtő oldal. A megfelelő terméket és webáruházat megtalálni az internet világában sem mindig egyszerű. Különösen időigényes vállalkozás abban az esetben, ha nem pontosan tudjuk mire is van szükségünk. Ha ajándékot keresünk, ez a feladat még nehezebbé válik. Gyakran órákig tart a keresés, mégsem találjuk meg az igazit. A Varázsló Világ ilyen és ehhez hasonló problémákra nyújt komplex megoldást magánszemélyeknek. KIKNEK, MELY CÉGEKNEK ÉRDEMES CSATLAKOZNI A VARÁZSLÓ VILÁGHOZ? Akik nem tehetik meg, hogy komoly termékkereső vagy termékszűkítő rendszert fejlesszenek saját honlapjukba. Akiknek a termékei az árösszehasonlító oldalakon rosszul szerepelnek. Akik kipróbálnának új vevőszerző csatornát. MIÉRT ELŐNYÖS EZ EGY WEBSHOPNAK? Saját webshop aloldallal rendelkezik: Olyan aloldalt biztosítunk, amelyen kizárólag a Te termékeid között történik a keresés. Kiemelkedő felhasználói élményt biztosítunk: Sok látogatót és vásárlót vonzunk webshopodnak. Minden eszközön ott vagyunk: A rendszer reszponzív, bármely mobil eszközön is teljes értékű szolgáltatást nyújt. Nincs hűségidő: Szabadon döntöd el, hogy meddig használod ki a rendszer előnyeit. Potenciális vásárlókat szállítunk: Olyanokat, akik tényleg vásárolni akarnak. Hasznos statisztikát nyújtunk: A varázsló hasznos, napra kész statisztikát nyújt neked. Egyedi stratégiák alkalmazása: Egymást erősítő marketing stratégiák alkalmazása. Olyan összefüggésekben hirdetjük a termékeidet, melyek rendhagyóak. https://www.varazslo.hu/sajat-varazslot-akarok

Teljesítmény:

A Facebookon oldalunkon többször és rendszeresen futott hirdetés, nyereményjáték is futott az oldalon, voltak visszatérő vásárlóink. Jelenleg közel 200 cég van adatbázizusnkban és körülbelül 1200 regisztrált tagunk van.

Eladás oka:

A cég fő tevékenységi köre másra irányul.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!