Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Univital

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.000.000 Ft

Havi profit

450.000 Ft

Raktárkészlet

2.500.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop komoly tervekkel jött létre tavaly novemberben. Találtunk egy piaci rést, jó kommunikációval a bevétel meredeken növekedett még nyáron is. Még kezdőnek számít, de komoly potenciál van benne. Egy másik üzleti lehetőség miatt válnánk meg tőle, de nem minden áron.

Teljesítmény:

Google shopping hirdetés, Meta tartalmi hirdetések és posztok és a márkaépítésbe még bele sem kezdtünk… Olcsóbbat.hu, Árukereső.hu és most zajlik a eMag összekapcsolása is. Egyre több a visszatérő vásárlónk, melyet a jól eltalált kommunikáció is generál. A raktározás ki van szervezve már. És egyre jobban pörög a bolt.

Eladás oka:

Egy másik üzleti lehetőség miatt válnánk meg tőle, de nem minden áron. Ez a platform 20M feletti értékre értékeli MOST a webshopunkat, pedig a szezon még el sem kezdődött. Minden komoly ajánlatot meghallgatok.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!