Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Univital

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

3.000.000 Ft

Havi profit

600.000 Ft

Raktárkészlet

2.500.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop komoly tervekkel jött létre tavaly novemberben. Találtunk egy piaci rést, jó kommunikációval a bevétel meredeken növekedett még nyáron is. Még kezdőnek számít, de komoly potenciál van benne. Egy másik üzleti lehetőség miatt válnánk meg tőle, de nem minden áron.

Teljesítmény:

Google shopping hirdetés, Meta tartalmi hirdetések és posztok, Olcsóbbat.hu, Árukereső.hu és eMag. Egyre több a visszatérő vásárlónk, melyet a jól eltalált kommunikáció is generál. A raktározás ki van szervezve már. És egyre jobban pörög a bolt. Lehetőséget látunk a részletfizetésben is vagy a működtetési jog átvállalásában. Aki nem szeretne nulláról felépíteni egy webshopot, mert lássuk be nagyon nagy munka, annak itt a lehetőség.

Eladás oka:

Egy másik üzleti lehetőség miatt válnánk meg tőle, de nem minden áron. Ez a platform 20M feletti értékre értékeli MOST a webshopunkat, pedig a szezon még el sem kezdődött. Minden komoly ajánlatot meghallgatok.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!