Tortarendelés - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Tortarendelés

Irányár

9.500.000 Ft

Havi bevétel

4.500.000 Ft

Havi profit

1.300.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A torta.hu az első online tortarendelő oldal Magyarországon. Több mint 15 éve működik. Kiépített magán és céges vevőkörrel, vevői statisztikával, kiépített hirdetési rendszerrel. (Google Adwords és Facebook, ügynökségi kapcsolattal) Saját facebook oldal, több mint 50000 követővel. A webáruház saját fejlesztés, folyamatosan frissítve, mivel speciális területről van szó, igen összetett megoldásokra képes. Meglévő programozői és support kapacitás. A látogatók az alábbi csatornákon érkeznek: google organikus, direkt és a visszatérő vásárlók, törzsvendégek, valamint google adwords. SimplePay bankkártyás fizetési rendszer, Számlázz.hu számlázási rendszerrel összekötés (automatikus számlaküldés a megrendelésekhez.) A weboldalon, tortát, süteményt, aprósüteményt, jégkrémet, pékárut is lehet rendelni. Mivel a torta.hu generikus domain és az oldal igen jól optimalizált és régóta működik, a google találatok között az első 3- ban szerepelt rendszeresen, a legfontosabb kulcsszavakra.

Teljesítmény:

A torta.hu az első online tortarendelő oldal Magyarországon. Több mint 15 éve működik. Kiépített magán és céges vevőkörrel, vevői statisztikával, kiépített hirdetési rendszerrel. (Google Adwords és Facebook, ügynökségi kapcsolattal) Saját facebook oldal, több mint 50000 követővel. A webáruház saját fejlesztés, folyamatosan frissítve, mivel speciális területről van szó, igen összetett megoldásokra képes. Megélvő programozői és support kapacitás. A látogatók az alábbi csatornákon érkeznek: google organikus, direkt és a visszatérő vásárlók, törzsvendégek, valamint google adwords. SimplePay bankkártyás fizetési rendszer, Számlázz.hu számlázási rendszerrel összekötés (automatikus számlaküldés a megrendelésekhez.) A weboldalon, tortát, süteményt, aprósüteményt, jégkrémet, pékárut is lehet rendelni. Mivel a torta.hu generikus domain és az oldal igen jól optimalizált és régóta működik, a google találatok között az első 3-ban szerepelt rendszeresen, a legfontosabb kulcsszavakra.

Eladás oka:

Az oldal jelenleg nem működik családi okok miatt és az eladás mellett döntöttünk.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!