Toppik Hungary - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Toppik Hungary

Irányár

8.000.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

2.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop a Toppik Hajépítő Rostok kizárólagos hazai forgalmazására jött létre. Nem túlzás állítani, hogy ez a kozmetikai csoda az emberek életét változtatja meg, mivel a ritka hajat teljesen és megbízhatóan azonnal elfedi, ezáltal a felhasználó megszabadul a kínzó problémájától. Ezt támasztja alá a 99%-os vevőértékelés is. (valós vevői értékelések!) A Toppik Hungary-t 2016-ban indítottam útjára. Az online üzletet kezdetben családtagok segítségével, majd egyedül építettem fel. A hivatalos beszállítói kapcsolatot közel 1 év kitartó munkája során értem el. A webshop a kezdetek óta egyenletesen növekvő forgalmat produkál. Saját készlettel rendelkezünk, a termékek beszerzése gördülékeny és korlátlan. A webshop ára tartalmazza a készletet is, melynek aktuális szintje befolyásoló tényező lehet a végleges ár meghatározásánál.

Teljesítmény:

Marketing: Hírlevél /mailchimp/ bekötve Google ads hirdetések Instagram, facebook fiók /kiaknázatlan terület, az időhiány leginkább itt jelentkezett/ A jelenleginél jóval nagyobb potenciál van benne, egyedül teljes munkaidőben a 80-100 milliós árbevétel elérhető. FONTOS Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk 8 éve működő beszállítói kapcsolat révén. A toppik termékeket sokan hamisítják idehaza is, de a gyártói beszállítás garancia a minőségre.

Eladás oka:

Eladás oka: időhiány/családi ok

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!