Telefontokos Webár - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Telefontokos Webár

Irányár

1.000.000 Ft

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó egy 2014-ben alapított Telefontokos webáruház. Több mint 17000 rendelésszámot bonyolított az áruház. Wordpress -Woocommerce alapú webáruház. Havidíj nincs a webáruháznak csak a tárhely és a domain névnek van pár ezer forintos éves költsége. Éveken keresztül komoly forgalmat bonyolított az oldal, de kb 1 éve kevesebb marketing költséggel hirdettem az oldalt, így nyilván kevesebb a rendelés mennyiség is. Sajnos időm és marketing költség hiányában jelen esetben nem tudom tovább folytatni. Az oldal újra jól tudna működni, amennyiben egy nagyobb Google vagy Facebook hirdetési költséget szánna rá az új tulajdonos. Facebook oldalnak 30500 követője van. Instagram oldal is van, de annak még elenyésző a követő bázisa. Oldal neve: www.newtrend.hu Raktáron lévő árukészlet is van, de Magyar nagykerkerből is vannak feltöltve termékek az oldalra. További kérdésekre akár telefonon is állok rendelkezésetekre. Tel: 06208073968

Teljesítmény:

Hirdetés Facebook, Google

Eladás oka:

Idő és marketing költségre szánt hiány.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!