Tápkieg. Webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Tápkieg. Webshop

Irányár

5.000.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

1.500.000 Ft

Leírás a webshopról:

Körülbelül egy éve vettem át az előző tulajdonostól, folyamatosan üzemel a webshop, Shoprenter motorral. Fulfillment ki van szervezve jelenleg a Logify-nak. Jelenlegi fizetési módok: Utánvét, illetve CIB bankkártyás fizetés. GLS, FoxPost és MPL Postára történő szállítási opciók vannak. OptiMonk integrációnál 2.37%-os a konverziós ráta.

Teljesítmény:

Hirdetésre átlag 200-250e Ft-ot költöttem havonta Google Ads-ben, átlag 4-es ROAS-al havonta, ki volt szervezve. Vannak rendszeresen visszatérő vásárlók, OnlinePénztárca és árukereső integráció. OP-n 9 feletti, Árukeresőn 4.6-os a webshop értékelése

Eladás oka:

Edzőterem tulajdonos lettem és nincs már kapacitásom tovább foglalkozni a webshop teendőivel, így megválok tőle. Google hirdetések csökkentve, de nem állítom le őket, hogy aktív maradjon.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!