Szerszám webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Szerszám webáruház

Irányár

2.000.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

150.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A webáruház 2022.09. hónapban indult, szerszám, barkács, kertigépek témakörben. Még bőven gyerekcipőben jár és felfutás alatt van, a bevételek hónapról-hónapra emelkednek jelenleg is. Nagyon jól automatizált, gyakorlatilag kulcsrakész, minimális befektetéssel és kockázattal működik, azonnal bevételt termel. Nagyon fontos, hogy nincs árukészlet, nem kell milliókat árukészletben parkoltatni (amúgy sem tudnád ebben felvenni már a versenyt a nagyokkal, 100 milliókról beszélünk itt raktárkészletben). A shop csúszó árukészlettel dolgozik: futár meghozza a nagykertől az árut, ami rögtön, még aznap megy is tovább a vásárlónak. - Bérelt UNAS webshop motor, az oldal alap SEO-ra készen van és a grafikai elemek mind elkészültek. - Mailerlite integráció elkészült, nagyon komoly automatizmusok készültek rá: feliratkozó formok, pop upok, vásárlás utáni értékelés kérés, elhagyott kosár, valamint egy nagyon komoly vásárlás ösztönző hírlevél sorozat is bevetésre készen várakozik. Nem mellékesen kb. 600 fős (valós, saját) email cím lista is a rendelkezésre áll, egyelőre kihasználatlanul. Rögtön indítható hírlevél kampány rá. Idő hiány miatt ez sem lett kimaxolva. - Nagyker integráció és automatikus frissítés Linkion keresztül megkezdődött - Fogyasztó Barát bekötve - Olcsóbbat.hu, Pepita.hu, Árgép, Árukereső, Online Pénztárca mind bekötve - InnoVoice automatikus számlázás - Google Ads, Google Analytics, Microsoft Clarity bekötve - Bankkártyás fizetés (Stripe), Foxpost, Sameday integráció - Trustindex vásárlói vélemény kérés, megjelenítés és értékeléskezelő rendszer összekötve Vagyis a shop teljesen működés készen kerül átadásra, picit mindig csiszolgatni kell és a marketingre ezerrel ráfeküdni, ami eddig kimaradt (pl. közösségi média, Google Performance Max kampányok, saját shopping kampányok). Napi pár óra idő ráfordítással üzemeltethető még nagyobb forgalom mellett is. Átadásra kerülnek a nagyker kapcsolatok, további kontaktok, az előfizetések (legtöbb előre fizetve, az eladási ár ezeket tartalmazza), arculati elemek, domain név, elmondom a buktatókat, hogy Te már ne fuss bele ezekbe, illetve a meglátásokat, merre lehetne még fejleszteni és skálázni (szerintem).

Teljesítmény:

Havi átlagos egyedi látogatószám jelenleg a nyári pangásban ~5.000-6.000 db (komolyabb ppc költés mellett téli időszakban 10.000 felett volt). Átlagos kosárérték 30.000 forint, konverzió ~1%. 11 hónap működés alatt 13.500.000 forintos bevételt produkált. Google PPC kampányok most minimálisan működnek, kb napi 5 ezer forint költés mellett. Jelenleg csak innen és organikusan érkeznek látogatók, egyéb csatornákról nem. Így július hónapban napi ~200 körüli volt a látogatószám.

Eladás oka:

Nincs annyi időm, mint amit előzetesen szerettem volna foglalkozni vele (2 másik vállalkozás és család mellett ez háttérbe szorult), így jelenleg önműködő a shop, úgy gondolom most alapszinten üzemel. Számos irányba lehetne fejleszteni (új termékkörök, hírlevél és social media kampány, komolyabb hirdetési büdzsé és kampány mellett, bőven fel lehetne turbózni a bevételeket.) Nekem nincs és a közeljövőben nem is lesz időm többet foglalkozni vele. Kérlek hívj, vagy írj, nem kapom meg az üzeneteket! Tel.: 06 20 288 1033; aranyszerszamshop kukac gmail pont com

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!