Reformcucc webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Reformcucc webshop

Irányár

1.524.000 Ft

Havi bevétel

570.000 Ft

Havi profit

150.000 Ft

Raktárkészlet

150.000 Ft

Leírás a webshopról:

Gluténmentes termékek, Bio termékek, étrendkiegészítők , laktóz mentes termékek, azoknak akik egészség vagy étkezési megfontolásból közvetlen gyártói, importőr kapcsolat, nem nagyker. A webshop megjelent árúkereső oldalakon és kevés Facebook hirdetés volt, shopping nem volt. Beindexelt áruház, UNAS bérelt áruház, funkciókat magam is építgettem, több kisebb hasznos beállítás. A kis csomagtól 10kg liszt rendelésekig adnak le rendeléseket. több odafigyeléssel nagyobb forgalom ,automatába megy nagyrésze. Növekvő organikus találatok, rendelések., hétvégén 5-ből 3 Google-ből jön. Munka mellett nem volt rá sok idő, lehet jobban csinálod és több forgalommal többet is kereshetsz vele.

Teljesítmény:

vannak visszatérő vásárlók, 2022: 1,6M 2023: 3,7M 2024 jan: 570 000 Ft forgalom. 51 rendeléssel, 2,3 % konverzió, Analytics,S. Console, FB oldal 450 követő, Merchant Center,Gluténmentes FB oldalon hirdetési lehetőség, online fizetési lehetőséget sokan használják, Temu "gyilkos" nincs szinte termék azonosság. Fogyasztóbarát 86 értékelés 4,85* átlag. Google kereső optimalizálás 92%A jó alapok meg vannak , magadra szabhatod a kinézetet a termékeket más nagykerektől is listázhatod, bekötheted. Automatizálható .

Eladás oka:

Más termékkel fizikai bolt nyitás miatt erre nem sok idő van.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!