Premiumvitaminbolt - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Premiumvitaminbolt

Irányár

4.500.000 Ft

Havi bevétel

2.200.000 Ft

Havi profit

100.000 Ft

Raktárkészlet

500.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop 2022 évben kezdte meg működését. Gondosan válogatott, termékkínálat : vitaminok, étrend-kiegészítők, reformélelmiszerek, szépségápolási termékek, fertilitást segítő termékek, baba-mama ápolási, idősgondozáshoz termékek tisztítószerek, kiváló minőségű saját márkás termékek bérgyártása és forgalmazása. Az alkalmazott webmotor: UNAS. kezelőfelülete nagyon egyszerűen kezelhető, átlátható. Szerződött beszállítók és nagykereskedelmi partner miatt a beszerzések gördülékenyek.

Teljesítmény:

Internetes keresőben megtalálható, Fizetett Google hirdetések; Fizetett Facebook hirdetések, Árukereső, Árgép, Olcsóbbat kereső oldalakon való megjelenés, Nyomtatott katalógus terjesztése negyedévente, Hírlevélküldés edm, kiküldött hírlevelek száma átlag 12.000 db/hónap. Látogatók száma 2023 átlag 10.000 fő/hónap, megtekintett oldalak száma átlag 21.000/hónap, regisztrált felhasználók több mint 700 fő, hírlevélre feliratkozottak száma1.500 fő További adatok személyes egyeztetést követően kérhetőek.

Eladás oka:

Profiltisztítás. Jelenlegi Irodai és raktár infrastruktúra más iparági vállalkozási célra szükséges. Hozzáértőbb, vagy már meglévő webshoppal rendelkező vállalkozás számára nagyobb potenciál van benne. (amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét kérem a +36 20 259 9465 számon keressen)

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!