PrémiumTeawebshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

PrémiumTeawebshop

Irányár

4.500.000 Ft

Havi bevétel

1.200.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

1.200.000 Ft

Leírás a webshopról:

Van továbbá potenciál a piactereken való értékesítésben is, ezeket mi nem használtuk ki, de jelentős extra forgalmat lehet vele elérni, a termékkör nagyon illeszkedik a piactér modellhez. Az oldalhoz jelenleg egy ügyviteli rendszer és külső logisztika/fulfillment tartozik, de ez az új tulajdonosnál természetesen másként lehet. Van működő FB oldal 3300 követővel, mostanában kisebb aktivitással. A fb oldal admin joga is átadó. Hogy miért adjuk el? A shop nem kapott elég fókuszt, a fő tevékenység (cipők e-kereskedelme, pl lifestyleshop.hu, ipanemaflipflop.hu) elviszi az időt, a teanet egy hobbi projekt és nálunk csak az is maradna, de új “gazdánál” ennél sokkal több is tudna lenni nagyobb fókusszal és portfólióbővítéssel. Ezekkel kapcsolatban tudok tanácsokat, tippeket adni. Megállapodás esetén 1-2 hónapig szívesen segítek a stratégia és napi működés elindításában, a shop felpörgetésében, ha van rá igény. Érdeklődést Dm-ben vagy emailben küldjétek, kérlek: iroda@ecommercetrade.hu

Teljesítmény:

Ads, fb, árösszehasonlító oldalakon hirdettem, egyelőre piactereken csak minimális volt a megjelenés, de van abban a csatornában is sok potenciál. A céges megkeresések (céges ajándék és ügynökségi megkeresések promóciókhoz) szintén kiaknázatlan lehetőség, bár így is beesett extra forgalom ezekkel (nincs benne a fenti forgalmi számokban)

Eladás oka:

A fő webshopjaimmal akarok foglalkozni, a teanet nem kap elég fókuszt tőlem.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!