Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

PLAZA85 WEBPLÁZA

Irányár

400.000 Ft

Havi bevétel

1.000.000 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

400.000 Ft

Leírás a webshopról:

Egy webpláza, droppsipping berendezkedéssel. Bár természetesen lehet saját termékeket árusítani rajta, lényegében bármit, javaslatom szerint a leendő tulajdonos is használja a droppshipping lehetőséget. Tehát megrendelik tőled, Te ki fizeted a nagykereskedésnek, a központban el csomagolják és küldik ki. Több mint 40 000 terméket tartalmaz jelenleg, úgy hogy ahoz képest minimális a raktárkészlet értéke. A drippshipinghez minden segítséget meg adok, annak menetéről, de valójában pofon egyszerű. A készlet automatikusan frissül, az árazásra van egy .xlsx-em, természetesen nem kötelező ezt követni, de jár a webáruházhoz. Az A táblázat Árukeresőről le kéri a konkurensek árait. Egyénileg meg lehet mondani minimum milyen árréssel szeretném árusítani. Ha nem éri meg a megjelenítés tiltja a feedből. Van vele munka rendesen. Annak ajánlom akinek van szabad ideje, vagy ki tudja adni a munkát. A termékek kategórizálása az egyik fő feladat. Láthatod nagyrészt rendben van, de vannak termékek amik nem jó helyen vannak. Ennek az az oka hogy a Droppshiping rendszerből autómatikusan szinkronizálódik be az adott kategóriába, illetve a kép, leírás is onnan jön. Ez remekül hangzik, mert így elvileg néhány kattintással akármyenni termék be tölthető, csak hogy nem mindenki körültekintő, és nem tud produkálni szép cikk feltöltést. Bő 2 hónap alatt 120+ hirlevél felíratkózót sikerült szerezni. A raktár készlet (netto) értékéért oda adom.

Teljesítmény:

Kevés hirdetési összeggel, szinte csak az Árukeresőn hirdetve működött a webáruház aktívan junius eleje óta. Az Analytics adatokat tudom biztosítani. Ez idő alatt br 2 000 000+ Ft a forgalom a mai napig. Mivel szinte csak az árukeresőről jöttek vásárlók, nyilvánvaló sokkal nagyobb potenciál van benne.

Eladás oka:

Idő és pénzt hiánya. Sok benne a potenciál, de munka mellett ezt nem lehet. Nagyobb fába vágtam a fejszémet mint gondoltam. Idő és/vagy pénz kell hozzá hogy dübörögjön.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!