Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Peppypet

Irányár

1.550.000 Ft

Havi bevétel

1.100.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

450.000 Ft

Leírás a webshopról:

Ezt a kisállatos webshopot ketten hoztuk létre egy barátommal. Ő profi PPC hirdetéskezelő én pedig elég jó szinten értek a weboldal dizájnhoz és a wordpresshez, így jött létre a Peppypet. Tehát a webáruházunk wordpress alapokon fekszik, a motorját pedig woocommerce-el üzemeltetjük. Teljesen automatizált a webáruház logisztikája. Egy fulfillment partnerrel vagyunk leszerződve aki csomagolja, kezeli és kiküldi a termékeinket, illetve wordpress hozzáféréssel nyugtázza a kiküldéseket is, automatizált számlázással. A partneremmel nagy segítséget tudunk nyújtani az átvétel után mind marketingben mind a technikai részekben is a megbeszéltek alapján! Heti pár órában foglalkoztunk csak a webáruház üzemeltetésével és így is ilyen szép eredményt tudtunk elérni vele. Nagy potenciál van ezen a piacon és számtalan lehetőség, viszont sajnos nekünk erre a webáruházra már nem maradt időnk.

Teljesítmény:

Összesen 2M forintot költöttünk hirdetésre egész évben (2022), ami jelen esetben csak 10 hónapot jelent. Így a tavalyi évet 5,5-ös megtérüléssel zártuk! Jelenleg csak facebook/instagram hirdetéseket futtatunk, tehát bőven van még benne potenciál ha másik platformokra is ki lenne terjesztve.

Eladás oka:

Az eladás fő oka sajnos az időhiány, a partnerem létrehozta a saját hirdetéskezelő szolgáltatását én pedig másik piacon vagyok jelen. Szeretnénk ha valaki kihozná ebben a webáruházban rejlő lehetőségeket és sikereket.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!