Óra webshop eladó - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Óra webshop eladó

Irányár

8.500.000 Ft

Havi bevétel

1.500.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

3.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Webshop webcíme: www.ora-karora.hu Legutóbbi éves forgalom: 21,8 M Ft Használt webshop motor: Shoprenter Eladó készlet értéke: 3 M Ft Eladási ár (netto): 8,5 M Ft Működési forma jelenleg: kft Céggel együtt eladó ( igen / nem ), ha igen akkor a cég nevét és adószámát kérlek írd ki (akkor is ha EV): nem Saját magad vagy más nevében jársz el a hirdetéskor: saját magam Bejáratott beszállítók és IT támogatás jár az oldalhoz (igen/nem): igen

Teljesítmény:

Az oldal rövid leírása: A tavalyi br. forgalom 21,8 M Ft volt. Céges számlát tudunk kiállítani a KFT-ből, aki a tulajdonos. Fontosabb kulcsszavak a keresőben: női karóra (7. poz), férfi karóra (14. poz), női óra (8. poz), divatóra (1. poz), női divatóra (1. poz), férfi divatóra (7. poz), olcsó óra (3. poz), olcsó karóra (4. poz), Geneva óra (1. poz), Excellanc óra (1. poz), színekre is ott vagyunk pl: rose gold női karóra (1. poz), fehér, fekete, piros stb. Ezeken kívül még sok long tail kulcsszóra és kifejezésre ott vagyunk a top 10-ben. A szellemiségbe sok minden belefér, ami a márkákat, kategóriákat (olcsó, drága, okosóra stb.) illeti. Az óra témán belül bármerre továbbvihető, fejleszthető. Nem kötelező “megragadni” a jelenlegi szegmensben. 30 000+ e-mail lista 19 000+ FB oldal 1000 körüli Instagram oldal Google Ads fiók átadása FB Ads fiók átadása Beszállítói kapcsolatok átadása Kb. 150 db feltöltött blogposzt 30 000+ vásárlás Az egyik legrégebbi órás webshop vagyunk, 2009-ben indult el a brand, több mint 30 000+ vásárlással a hátunk mögött, nagy a listánk, ami egyáltalán nincs kihasználva. Önmagában a 13 éves működés validálja a brandet, hitelt ad a működésnek. Ez egyrészt bizalom a vásárló, potenciális vásárló és a Google szempontjából is. Ötleteink bőven voltak, hogy merre vigyük tovább, a magasabb árkategória és minőség irányába főként. SDE (Seller’s Discretionary Earnings) módszertan alapján lőttük be az árat az elmúlt évek alapján. Így 8,5 M Ft + áfa és az árukészlet értéke nettó 3 M Ft.

Eladás oka:

Fontos és az eladás okához hozzátartozik, hogy jelen pillanatban teher az oldal üzemeltetése, éppen ezért jelenleg nem teszünk bele nagy energiát, mert máshova kell a fókusz, ami jövedelmezőbb számunkra. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy eladnánk, viszont nem mindenáron. Jelenleg 6 fős a csapat, ide jut a legkisebb energia. Ha nem tudjuk eladni, akkor előre “menekülünk" és több erőforrást teszünk bele.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!