Nőiesség a köbön - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Nőiesség a köbön

Irányár

2.000.000 Ft

Havi bevétel

600.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

1.300.000 Ft

Leírás a webshopról:

Személyes álmom volt egy ilyen webshop és nagyon élveztem a munkafolyamatokat! Az árubeszerzést és a fotózásokat igyekeztem a saját ízlésem és elképzeléseim szerint véghez vinni, mert olyan volt a webshop nekem, mint egy gyerekem.

Teljesítmény:

A havonta megadott átlagos bevétel azok a hónapok, amikor aktívan foglalkoztam a webshoppal. A kiszámított profit pedig az alábbiak szerint alakul: Napi 3000 forintos Facebook hirdetési költségkeret+PPC szakember díja+bérleti díj, mert a shopot nem otthonról üzemeltetem. A havi kiadás költségei tehát eléggé egyediek ahhoz, hogy pontosat tudjunk mondani, továbbá magasabb hirdetési költségkerettel a forgalom is másként alakul. A raktárkészlet kb. összesen 190 darab ruha, amelynek átlag ára bruttó 8000 forint, tehát amikor profitot számoltam, akkor az egy darab eladott ruhára számolt költségnél ezt az összeget vettem figyelembe. A webshop első 1 évében aktívan hirdettünk influencerekkel, de alacsony volt a megtérülés. A marketinget sokkal jobban is lehetett volna csinálni, de nem találtunk megfelelő szakembert, aki érdemben tudna segíteni. Az utóbbi hónapokban nagyon kevés időt és figyelmet fektettem az üzemeltetésbe, mert mellette egy másik vállalkozást is viszek. Mivel az egy teljesen más szegmens, az ott tanult értékesítési módszerek nem mindig működtek a webshopon, ezért az elmúlt egy évben inkább a Facebook hirdetésekkel és az organikus elérésekkel kísérletezgettünk. A Facebook hirdetések nagyobb büdzsével még többet hoztak volna. A tavalyi Black Friday pl. azért teljesített kiemelkedően, mert nem hirdettünk, mégis sok megrendelést hozott organikusan. Ha nem tud írni nekem a kapcsolati űrlapon keresztül, akkor keressen bátran e-mailben: info@womanity.hu Instagram: @womanity.hu és Facebook: Womanity

Eladás oka:

Kisbabát szeretnénk a férjemmel és mivel többnyire egyedül menedzseltem az egészet, nem fogom tudni aktívan üzemeltetni, mert állandó jelenlétet igényel.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!