Női táskák - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Női táskák

Irányár

1.200.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Dropshipping szolgáltató webshop eladó

Teljesítmény:

Népszerű szegmensben versenyképes áron kínált táskák minden ártartományban, magas marginnal, a dropshipping rendszer jellemzőivel. Kb-100-150 azonnal listázható termék kb. átlagosan 3 féle méretben, legalább 3 féle színben. Az oldalba fordítóprogram, chat szolgáltatás, fejlettebb kereső-szűrő alkalmazás telepíthető. Az ár irányár, hibrid és szakaszos finanszírozás is elképzelhető, nyitott vagyook együttműködésre is, ez esetben módosul a vételár és a teendők jellege is. (Fontos, hogy már létező vállalkozás, ill. EV-ként magát bejelentő alkalmazott tegyen ajánlatot.) A webáruház irányárát a belőle átlagos kiadások mellett termelhető árbevétel alapján meghatározott érték harmadolásával számítottam.

Eladás oka:

Kezdeti tőkebefektetőt keresek, a webshopokra jellemző szvsz alacsonyabb ráfordítás-igénnyel(pl. appok havi díja). A shop értékét az előrejelzések alapján becsülhető árbevétel alapján kiszámított érték 33%-aként határoztam meg.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!