NŐI SPORTRUHÁZAT - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

NŐI SPORTRUHÁZAT

Irányár

2.490.000 Ft

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

600.000 Ft

Leírás a webshopról:

Saját tervezésű és gyártású női sportruházati márkám eladásra kínálom. Kiépített, stabil háttérfolyamatokkal, és webshoppal. A konditermi edzés szenvedélyének köszönhetően született meg bennem a brand ötlete. Minden darab általam tervezett, és hazai varrónők kezével, Magyarországon gyártott. Az évek folyamán egyre nőtt a forgalom, gyarapodott a vevőkör, viszont az előző évben sajnos nem volt elég időm foglalkozni vele, ezért úgy döntöttem, hogy továbbadom. A nemzetközi piacra nyitásban látom a márka fellendülését, én ezt tőke hiány miatt nem valósítottam meg. Amit biztosítani tudok az új tulajdonosnak: Kiépített e-mail lista adatbázis, Facebook és Instagram oldal, utóbbin 2500 valós követővel. Hazai varrónő bázis kapcsolat, szabásminták, induló árukészlet, beszerzési hely javaslat (a cérnától elkezdve a legstrapabíróbb anyagokig), saját, wordpress alapú webshop, fotózáson készült jogtiszta képek, megbízható webes karbantartó elérhetősége, meglévő vásárló adatbázis, hirdetési fiók, illetve az elmúlt évekre vonatkozó pénzmozgás dokumentációja. Tulajdonképpen minden rendelkezésre áll, ami az (újra)induláshoz szükséges. Egyéni vállalkozásként működtetem.

Teljesítmény:

Megközelítőleg 500.000 forint értékben hirdettem a social média felületeken, beleértve influencereket is, akikkel folyamatos együttműködésben álltam. Első évben a Fitbalance expón is kint voltunk. A webes értékesítés mellett budapesti edzőtermekben is megvásárolhatóak voltak a ruhák. Az előző év bevétele 6 M Ft volt. A termékeken +100-150%-os árrés realizálható, a ruha típusától függően.

Eladás oka:

Idő-és kapacitáshiány, valamint egy olyan másik szakterület felé vettem az irányt, ami közelebb áll a szívemhez. Telefonos elérhetőségem: 06706066223

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!