Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

NŐI SPORTRUHÁZAT

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

350.000 Ft

Leírás a webshopról:

3 éve futó, szeretett webshopom eladásra kínálom. A konditermi edzés szenvedélyének köszönhetően született meg bennem a női sportruházat gyártásának ötlete. Minden darab általam tervezett, és Magyarországon gyártott. Ebben az évben sajnos semmi időm nem volt vele foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy továbbadom. Amit biztosítani tudok: Kiépített e-mail lista adatbázis, Facebook és Instagram oldal, utóbbin 2500 valós követővel. Hazai varrónő bázis kapcsolat, szabásminták, meglévő árukészlet, beszerzési hely javaslat (a cérnától elkezdve a legstrapabíróbb anyagokig), saját, wordpress alapú webshop, fotózáson készült jogtiszta képek, megbízható webes karbantartó elérhetősége, meglévő vásárló adatbázis, az elmúlt évekre vonatkozó pénzmozgás dokumentációja. Tulajdonképpen minden rendelkezésre áll, ami az (újra)induláshoz szükséges. Egyéni vállalkozásként működtetem.

Teljesítmény:

Kb. 500.000 forint értékben hirdettem a social média felületeken, beleértve influencereket is, akikkel folyamatos együttműködésben álltam. Első évben a Fitbalance expón is kint voltunk. A webes értékesítés mellett budapesti edzőtermekben is megvásárolhatóak voltak a ruhák.

Eladás oka:

Idő-és kapacitáshiány, valamint egy olyan másik szakterület felé vettem az irányt, ami közelebb áll a szívemhez. Szeretném, ha lelkiismeretes kezekbe kerülne a webshop, ezért kérem, hogy csak komoly érdeklődők írjanak.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!