Netenbolt.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Netenbolt.hu

Irányár

5.000.000 Ft

Havi bevétel

950.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A netenbolt.hu egy 3 éves múltal rendelkezik, mi kb. fél éve vettük át. A terv az volt, hogy másodállásba üzemeltetjük. SEO és minimális marketinggel jó eredményeket lehetne elérni. Megszüntetni sajnálom, szeretném átadni. Árukészlettel nem rendelkező üzemeltetésben gondolkodóknak ajánlom. Három hónapja nyitottunk hozzá egy csomagpontot is, amin havi 1400 csomag megy át. Szerződött partereink: GLS, DPD, PACKETA. A csomagpont paraméterei: 8. Kerületben a Corvin negyedben található. Területe 20n2-es, kirakattal rendelkezik, hátsó bejárata egy zárt udvarra nyílik ahol a parkolás havi 10eft. A futároknak nem kell parkolót keresni, tilosba megállni, az udvarról lehet a csomagokat ki-be rakodni. A csomagpont havi bérleti díja 20eft azaz húszezer forint. Fűtése házközponti ami ingyenes. Saját villanyórával rendelkezik. Eladási opciók: 1. A webáruház+ üzlet bérleti jog 5mft 2.Havi 220eft-ért helyet biztosítok az üzletben webáruház vagy kis helyigényű tevékenység részére, kedvezményes csomagfeladással, telephely hozzájárulással, ingyenes parkolással.

Teljesítmény:

Minimális facebook hirdetéssel jó eredményeket értünk el.

Eladás oka:

Váratlan betegség miatt kénytelen vagyok elengedni a projekt egy részét.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!