Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Multivitamin

Irányár

7.000.000 Ft

Havi bevétel

800.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

6.143.860 Ft

Leírás a webshopról:

Hazai gyártású multivitamin pakkokat forgalmazunk, saját fejlesztés alapján. Kevés termékes, specifikus webshop, remekül keresőoptimalizálható (amit el is végeztünk). A fiatal célközönséget célkoztuk meg, sikerült rájuk találni. A csomagkezelést fulfillment cég végzi, a webshopba teljes körűen integrálva van minden főbb marketing rendszer. (pixel, GA4, ads, mailchimp, revenuehunt) Aktív influenszer együttműködésekkel.

Teljesítmény:

Átlagosan az árbevétel 10%-a ment marketingre. Legfőképp tiktok, instagram kampányok futottak, facebook remarketing és google shopping ads-el közösen. Mindezek mellett a tartalom marketing rendkívül erős az oldalon, számos cikk a google 1. oldal top3 találatában van. A látogatók több, mint 60%-a organikus látogató. Számos visszatérő vásárlónk van, aktív hirlevél feliratkozók, jól mozgósítható vásárlóközönség.

Eladás oka:

Személyes ellentét az üzlettárssal..

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!