Moda e Stile - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Moda e Stile

Irányár

2.000.000 Ft

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

50.000 Ft

Raktárkészlet

1.500.000 Ft

Leírás a webshopról:

Egy éve indított webáruházamban kifejezetten nőies, egyedi olasz és lengyel import ruhákat kínálok eladásra. Célom egy olyan webáruház megvalósítása volt, ahol minden hölgy megtalálja azt a darabot, ami az egyéniségét jellemzi, és amiben úgy érezheti magát, mint egy modell a Párizsi kifutókon. Tevékenységemet a home office-ban végzett főállásom mellett egyéni vállalkozóként folytatom. Amit kínálok: - árukészlet 1,5 MFt - kialakított arculat, jól csengő brand - cikktörzs adatbázis, jogtiszta képek - domain név és email fiókok, webtárhely - kiépített beszállítói kapcsolatrendszer - naprakész fejlesztésű webáruház motor: Unas - kreatív reklám partner: Brand Masters - marketplace integráció: Glami, Árukereső - kedvező költségű bankkártyás fizetés: Salt Pay - költséghatékony automata könyvelés: Acounto - gyors, megbízható szállító partner: Fuvar.hu - felhasználóbarát számlázás: Billingo

Teljesítmény:

Reklámokat szakértő partnerem a Brand Masters kezeli. Akikkel havi 200.000 Ft elköltése mellett 5-600.000 Ft bevételre tettem szert.

Eladás oka:

Főállást váltottam, így már nem itthonról dolgozom és nincs lehetőségem, hogy naprakészen, tisztességesen vezessem a webáruházat.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!