Mobiltelefon kieg. - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Mobiltelefon kieg.

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

4.500.000 Ft

Havi profit

1.400.000 Ft

Raktárkészlet

5.600.000 Ft

Leírás a webshopról:

Több webáruházat hoztunk létre, ahogy növekednek mind eléri azt az állapotot amivel már önnálonan zászlós hajóként mennek előre. Ebben a webáruházban még sok lehetőség van, mi nem aknáztuk ki csak azt hogy miénk a név és megbízható a termékpalettája. Havi 450-500 rendelés és növekszik. Annak ajánlom aki aktívan akar keresni és nem feltétlen szeretne 3-4 évig várni mire elindul vagy nem a webáruháza. Nem akar kockáztatni hogy jól tervezett vagy keresett terméket forgalmaz vagy veszteségbe fut a munkája.

Teljesítmény:

A fenti forgalom jelenleg 400.000 költéssel érhető el, ez persze növelhető is. A termèk olyan megbízható hogy a reklamáció es garancia ügyintézés kevesebb mint 0,5 %.

Eladás oka:

Több webáruházunk van es elértük a kapacitásunk határait. Sok készletet külön logisztikázni nagy erőforrást igényel, mind anyagilag és energiában.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!