Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Microzold.hu

Irányár

3.000.000 Ft

Havi bevétel

1.000.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

400.000 Ft

Leírás a webshopról:

2020-ban indult, mint első webshopunk. A mikrozold piacra újító, elegáns megoldással érkeztünk. Növény "gyilkosok" számára is biztos siker, gondoskodás nélkül. A termékkínálatot induláshoz képest minimálisan bővítettük, így már haladó mikrozöld termesztők számára is lehetőséget kínálunk.

Teljesítmény:

A webshop bejáratott beszállítói kapcsolataimmal érkezik és IT támogatással, mindent átadok. Ügyfélszolgálatra minimális energiát kell fordítani. A bolt működése közben 0 panasz érkezett. Elsősorban a termékkel és a szállítással kapcsolatban keresnek minket. Az oldallal jelenleg heti 1-2 órát foglalkozunk + a csomagok összeállítása. Marketing célokra kizárólag Facebook Ads-et használtam. + influenszer együttműködések a termékért cserébe. Ezekre körülbelül összesen 200-250Ft ezer Ft ment. Néhány kulcsszóra keresve a google első oldalán helyezkedünk el.

Eladás oka:

Az eladás oka: Több vállalkozási forma mellett, sajnos nincs időnk magunkat képezni ebbe az irányba, hogy a webshopunk szintet tudjon lépni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!