márkás ruha outlet - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

márkás ruha outlet

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

600.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

10.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eredeti, új, világmárkás ruha outlet: pl: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hollister, Desigual, Abercrombie & Fitch, Victoria's Secret stb márkákkal. Kb 17 éve működik a webáruház. Eladáskor minden háttértámogatással, pl: beszerzési források, beszállítók, előnyök, buktatók, webáruház admin felület kezelés.

Teljesítmény:

FB oldal kb 5000 követővel, hírlevél rendszer, Shoprenteres webáruház-profi háttérrel, hirdetésre nagyon minimálisat költöttem, közösségi oldalakon hirdettem, plusz Marketplace-n, visszatérő vevőkkel. A termékekkel kb 50-150%-os haszonkulccsal lehet számolni (beszerzés függően). Kitűnő megoldás otthonról dolgozni, aki pl szereti a divatot, vagy nagyon jó fizetés kiegészítés akár másodállásban, gyerekek mellett. Átlagos évi forgalom cca 6.000.000 ft. A raktárkészlet kiskereskedelmi értéke kb 10.000.000 ft. Ajánlatot várok a webáruház+raktárkészlet megvételére. Rugalmas vagyok az eladási árban. Nagyon minimális időt fordítottam rá az elmúlt 2 évben, más projektekre fókuszáltam jobban. Email: jmagdus72@gmail.com

Eladás oka:

Pálya-és életmód váltás, kb 17 év után más kihítások után néztem.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!