Mancs Mentők - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Mancs Mentők

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

250.000 Ft

Raktárkészlet

1.100.000 Ft

Leírás a webshopról:

Egyedül fogtam bele ebbe, de a fő projektem elviszi az időmet, a márkaépítésre és a megfelelő marketing tevékenységre már nem jut, de nagy potenciál van az oldalban. GLS viszi a csomagokat, térképes csomagpont választó beépítve a webshopba. Paylike fizetési rendszer, utánvét lehetőség beépítve. Wordpress motor. 400 like-os Facebook oldalt is átadom a vevőnek.

Teljesítmény:

Nyáron indult az oldal, és ebben az időszakban is havi 50 rendelés megvolt, megfelelő márkaépítéssel és hirdetéskezeléssel többszörösét ki lehet ennek hozni havonta, a 180 darabos árukészlet eladási ára 1,1 millió Ft, a maradék dobozokat és csomagolóanyagot is adom, így minden készen áll az értékesítésre. Beszállítók és a weboldal készítőjének kontaktját is megadom.

Eladás oka:

Fő projektem sajnos elviszi az időmet, nem tudok vele foglalkozni.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!