Magic Air párásító - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Magic Air párásító

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

300.000 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó egy 2022-ben indított ultrahangos párásítót forgalmazó webáruház. Használt webshop motor: Wordpress, Woocommerce A rendelések kiszállítását a GLS és a foxpost végzi, a címkegenerálás és a címkenyomtatás teljesen automatizálva van. Számlázás Billingon keresztül, szintén 100% automatizálva. Saját raktárkészlette jelenleg 300 000 Ft értékű termék és a kiszállításhoz szükséges dobozok stb.. A csomag tartalma a webshophoz szükséges domain, email címek, a grafikus által készített arculat, (betűtípus, színek, logó stb), a fotós és videós által készített reklám fotók és videók, illetve az összes videó és képanyag. Aktív social media felületekkel rendelkezik: Facebook, Instagram, Pinterest, Tiktok. Hirdetésre nem sokat költöttünk, mindössze az indulásnál. Organikus keresésből érkeztek a rendelések a termék egyedi nevének és kinézetének köszönhetően. EV-ként foglalkozott a feleségem vele, baba születése miatt időhiányában eladóvá vált.

Teljesítmény:

Hirdetésre nem sokat költöttünk, mindössze az indulásnál. Organikus keresésből érkeztek a rendelések a termék egyedi nevének és kinézetének köszönhetően

Eladás oka:

EV-ként foglalkozott a feleségem vele, baba születése miatt időhiányában eladóvá vált.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!