Madrenatura - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Madrenatura

Irányár

9.990.000 Ft

Havi bevétel

6.000.000 Ft

Havi profit

2.200.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A madrenatura.hu első körben apple watch szíjak értékesítésére jött létre, ez viszonylag gyorsan meg is változott több piaci felmérésünk után. Az új termékek melyek generálták a jó árbevételt és a profitot, azok olyan ajándék termékek voltak, melyek tökéletesek kiszolgálni a vásárlókat a legfiatalabb korosztálytól a legidősebbig. A termékek jellege karkötők és nyakláncok, díszdobozban, szövegkártyák használatával, melyek szívhez szóló üzenetet rejtenek. Egy profin működő beszállító hálózatot hoztunk létre kínából, a csomagolást és a szállítást fullfilment céggel oldjuk meg. Számlázás automata, az oldal dizájn megjelenését professzionális marketing ügynökség hozta létre. A termék kártyákhoz használt dizájnok photoshopban lettek gyártva, így könnyedén tovább szerkezthetőek. Ha olyan webáruházat keresel, amit csak tovább kell vinned, minden probléma nélkül, akkor ez a tökéletes megoldás.

Teljesítmény:

Körübelül 1 évet ment a shop, 99,4 milliós árbevételt, és 25%-os profitot eredményezett átlagosan, lévén az ünnepnapokon pl karácsony hatalmas eredményeket generált (22 millió fogalom), rendelkezik a bolt Facebook agency hiretési fiókkal, melyet hozzá adunk, ileltve tiktok hirdetési fiókot is. A kampányokat is újra kell indítani és már el is adnak. Közel 480.000 ember járt az oldalon, így elmondhatjuk, hogy egy ismert webáruház lett belőle 1 év leforgása alatt.

Eladás oka:

Az egyik fő tevékenységünk új webáruházok felhúzása és eladása. Így nyilván 1 év működés után ő is megérett az eladásra, annak érdekében, hogy valakinek vagy valakiknek stabil nevételt generáljon a következő években.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!