LSTN Sound - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

LSTN Sound

Irányár

2.500.000 Ft

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

2.700.000 Ft

Leírás a webshopról:

2018 áprilisától lettünk hivatalos képviselői/forgalmazói ennek a fantasztikus márkának, amelynek a termékei fej-és fülhallgatók és hordozható hangszórók. Az amerikai tulajdonú céggel való megállapodás eredményeként, jogot kaptunk az amerikai kontinens kivételével bárhová értékesíteni. A márkát a környezettudatos előállítás, az újrahasznosított anyagok használata, a páratlan CSR, a kiváló hangminőség és hihetetlen megbízhatóság jellemzi. A weboldalon úgy gondolom elég jól megtalálható minden információ, így külön most nem részletezném a márka értékeit, küldetését stb. Akinek felkelti az érdeklődését, az bogarásszon az oldalon vagy keressen fel külföldi weboldalakat a márkával kapcsolatban. Meglepetést fog okozni, hogy mit talál majd róla.

Teljesítmény:

Az indulás nem volt egyszerű, de miután sikerült megállapodni egy-két viszonteladóval, sorra jelentünk meg különböző rendezvényeken a termékekkel elindultak az eladások. A márka húzótermékét és egy-két másik termékét gyorsan megvásárolták az emberek. Nagy összegben nem hirdettük a márkát, hiszen ezen a piacon óriási a konkurenciaharc. Annyira egyediek a termékek és olyan fantasztikus a valós érték, amiért létrejött a márka, hogy ezekre koncentráltunk és ezt erősítettük.

Eladás oka:

A járvány elindulásának évében stratégiát kellett váltanom, mert a cég másik két lába erőteljesen elkezdett fejlődni, amely minden figyelmet és energiát elvont. Ez az év lett volna az amikor rá kellett volna feküdni a közösségi média felületekre és a további hirdetésekre, hogy a partnereinknél elindult forgalmat megtámogassuk, de a vírus teljesen a padlóra küldte ezt a szektort is. Gyakorlatilag elrohantak a hónapok és bár az értékesítés még működött egy darabig, a nem odafigyelés, a fókuszvesztés és az erőforrások máshová csoportosítása megtette a hatását. Most jutottam el oda, hogy el kell engednem, ezért kínálom eladásra.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!