Life&Body Platform - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Life&Body Platform

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A Life&Body Platformon személyi edzők, coach-ok, pszichológusok, táplálkozási tanácsadók, masszőrök, jógaoktatók és más egészségügyi szakemberek találkoznak, hogy a felhasználók számára különleges élményeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatót, akik segítenek elérni és támogatnak szolgáltatásaikkal az egészséghez és kiegyensúlyozott élethez vezető úton.

Teljesítmény:

A weboldalra már elkezdtem feltölteni beregisztrált szolgáltatókat,rendelkezik facebook és insta oldallal is.

Eladás oka:

A weboldalt el szeretném adni, mert az utóbbi időben sok új feladat merült fel az életemben, és nincs elegendő időm és erőforrásom a frissen elkészült weboldalra. Azonban nem szeretném, hogy az elkészített projekt feleslegesen veszítse értékét, és remélem, hogy találhatok olyan személyt, aki ötlettel és motivációval rendelkezik, és ki tudja használni a weboldalban rejlő lehetőségeket.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!