ledbenjo.hu - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

ledbenjo.hu

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

10.000.000 Ft

Havi profit

1.000.000 Ft

Raktárkészlet

12.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Egyszemélyes vállalkozás számára képzeltem el, de ezt már túlnőtte. Kapacitással rendelkező vállalkozásnak ajánlom, a forgalom kis foglalkozással tovább növelhető.

Teljesítmény:

Eladó 6 éve létrehozott és folyamatosan működő webshop világítástechnika, villanyszerelési anyag témakörben. www.ledbenjo.hu Az elmúlt évi nettó forgalom 120 M forint volt. A Google ADS ki van szervezve. UNAS alapon fut a webshop. Adom a beszerzési forrásokat. Jelenleg 31000 aktív termék van feltöltve képekkel, adatokkal, kategorizálva így külön extra munka-gyártók kutatások nélkül is hatalmas potenciál van a webshopban. A raktárkészlet, kb nettó 12M.

Eladás oka:

Jelenleg egyedül üzemeltetem, de már túl sok a megrendelés egy embernek. Én nem szeretném a vállalkozás létszámát bővíteni ezért adom el.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!