Kreatív hobbi - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Kreatív hobbi

Irányár

9.990.000 Ft

Havi bevétel

5.500.000 Ft

Havi profit

550.000 Ft

Raktárkészlet

1.500.000 Ft

Leírás a webshopról:

Számfestő és gyémántszemes kirakó webshop, amely az utóbbi években hatalmas népszerűségnek örvend, főleg a középkorú és idősebb nők körében. Az országban az egyik legismertebb és legelismertebb név vagyunk a piacon, magas minőségű termékeink miatt szeretnek, amelyeket megfizethető áron kínálunk.

Teljesítmény:

Google Ads és Meta hirdetések is futnak az oldalon, szezonális költségvetéssel. ~8000 fős releváns email feliratkozói bázissal rendelkezünk, illetve egy márkahű 1900 fős Facebook-csoportunk (alkotói klub) is van. Hűségprogramunknak köszönetően nagyon sok a visszatérő vásárlónk, illetve szeptember óta Újpesten márkabolttal (kb 60 nm) is rendelkezünk (augusztusig szól a bérleti szerződés, igény szerint továbbvihető). Kettős raktárkészletet alkalmaztunk, hála a nagyon korrekt beszállítópartnerünknek, de ennek finomításával a profitráta tovább növelhető.

Eladás oka:

Házaspárként kezdtük el a webshopot, de a férjem kapott egy nagyon jó munkalehetőséget, ami miatt kevesebb energia jut erre, emellett pedig családalapítást tervezünk a közeljövőben.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!