Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Konyhai gépek

Irányár

2.900.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

400.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webshop mögött támogatóként Magyarország egyik legnagyobb, hazai tulajdonú konyhai kis és nagygép forgalmazója van, éves szinten többszázmilliós forgalommal és hatalmas árukészlettel. Leendő partnerünk exkluzív jogosultságot kap a termékeink értékesítésére, nem kell árukészletet tartania, illetve saját megbízható futárhálózatunkat is a rendelkezésére bocsátjuk. A webshopon található árukészlet, márka és termékválaszték csak a töredéke a rendelkezésre álló készletnek.

Teljesítmény:

A webshopot és a hozzá tartozó brandet kifejezetten a webes értékesítésünk támogatására hoztuk létre. A webshop php alapú, egyedi fejlesztés, ami a domain névvel együtt a leendő partnerünk végleges tulajdonába kerül. Az éves! fenntartási és karbantartási költség összesen 20.000 Ft.

Eladás oka:

Olyan megbízható vállalkozó partnert keresünk, aki nemcsak egy webshopot szeretne venni, hanem vele együtt egy egzisztenciát is.Te adod a munkát, mi adjuk a jó beszerzési árakat és az árukészletet. A termékekhez, a marketinghez és a webáruház admin felületének kezeléséhez teljes körú betanítást biztosítunk.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!