Költöztetés - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Költöztetés

Irányár

6.000.000 Ft

Havi bevétel

1.700.000 Ft

Havi profit

1.000.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

A villámfuvar.hu lakossági és céges költöztetés, fuvarozás, áruszállítás elvégzése érdekében jött létre. Magyarországi és nemzetközi árajánlatokkal is foglalkozunk. A villámfuvar.hu-oldalhoz mellé adom az al-oldalakat is (koltoztetes-svajc, koltoztetes-nemetorszag, koltoztetes-franciaorszag, koltoztetes-olaszorszag) Nemzetközi al-oldalakról magas számban érkeznek organikus ajánlat kérések. Jelen pillanatban a munkák 70%-át is ez teszi ki. Keresőbe mindegyik az első oldalon található. Több mint 140 pozitív értékeléssel rendelkezik az oldal.

Teljesítmény:

Hirdetési költség maximum havi 100.000huf online és offline egyaránt. Folyamatos Visszatérő megrendelőkkel rendelkezik az oldal. A nemzetközi és a budapesti ajánlat kérések hirdetés nélkül érkeznek.

Eladás oka:

Üzleti profil váltás

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!