Klimawebáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Klimawebáruház

Irányár

620.000 Ft

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó 3680 termékes klímákat és kiegészítőket forgalmazó webshop. Az árak frissek nem rég lettek módosítva. Bejáratott beszállítóval, az oldal üzemeltetéséhez nem szükséges klíma szerelő szakmával rendelkezni, bárhonnan lehet üzemeltetni. Megrendelés leadásakor a nagyker házhoz szállítja a megrendelt termékeket így nem kell a szállítással csomagolással foglalkozni. A nagyker Nagykőrösön található, szükség esetén segítenek a beszerelésben is. Termékeken 26% haszon van. Egyéni vállalkozásként is lehet működtetni. A webshop éves üzemeltetési díjja kb 15.000 ft ami a tárhely és domain név megújjítását foglalja magába. Az oldalt elég 3 havonta karban tartani amit én szügség esetén megcsinálok baráti áron.

Teljesítmény:

Az oldalon nem volt még vásárlás, nem rég készült el, egyik ismerős ügyfelemnek készítettem csak sajnos vissza mondta a legutolsó pillanatban. Az oldalban nagy lehetőség van a leendő gazdáján múlik hogy hány milliós bevételt generál havonta

Eladás oka:

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!