Klimawebáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Klimawebáruház

Irányár

590.000 Ft

Havi bevétel

1 Ft

Havi profit

1 Ft

Raktárkészlet

1 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó 1500 termékes klímákat és kiegészítőket forgalmazó webshop. Az árak frissek nem rég lettek módosítva. Bejáratott 2 nagy beszállítóval, az oldal üzemeltetéséhez nem szükséges klíma szerelő szakmával rendelkezni, bárhonnan lehet üzemeltetni. Megrendelés leadásakor a nagyker házhoz szállítja a megrendelt termékeket így nem kell a szállítással csomagolással foglalkozni. A nagyker Pest megyében a másik Pécsen található, szükség esetén segítenek a beszerelésben is. Termékeken 26% haszon van. Egyéni vállalkozásként is lehet működtetni. A webshop éves üzemeltetési díjja kb 15.000 ft ami a tárhely és domain név megújjítását foglalja magába. Az oldalt elég 3 havonta karban tartani amit én szügség esetén megcsinálok baráti áron. F gáz regisztrációban is segítek.

Teljesítmény:

Az oldalon nem volt még vásárlás, nem rég készült el, egyik ismerős ügyfelemnek készítettem csak sajnos vissza mondta a legutolsó pillanatban. Az oldalban nagy lehetőség van a leendő gazdáján múlik hogy hány milliós bevételt generál havonta, egy 250.000 ft os készüléken 67.500 ft a profit.

Eladás oka:

.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!