Kisállat webshop - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Kisállat webshop

Irányár

70.000 Ft

Havi bevétel

0 Ft

Havi profit

0 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Sziasztok! ???? Eladó "kulcsrakész" webáruház, ajándék prémium wordpress bővítménnyel! ???? Elsősorban induló vállalkozóknak, kezdő webshoposoknak ajánlanám - kis segítség az induláshoz, pénztárcabarát megoldással. :) Az oldalról röviden: WooCommerce, Elementor + Elementor PRO-val, Hello Elementor témával felépített kisállat webáruház. A domain idén lesz kettő éves, akkor szerettem volna elkezdeni webshopokkal foglalkozni, viszont úgy alakultak a dolgok hogy inkább ügyfeleknek készítettem honlapokat, shoppokat és így saját magam webáruházával már kedvem sem volt foglalkozni. ???? Egy pár napja találtam meg, hogy még mindig él a domain - mivel azóta Sybell-nél van az összes tárhelyem + domain nevem, ez pedig még a Rackhostnál van regisztrálva. Üresen nem akartam hagyni, na meg csak úgy "lejárni", ezért mivel volt egy kis szabadidőm így esténként elkezdtem vele foglalkozni. Felépítettem rá egy kutya - cica állat webáruházat, töltöttem fel hozzá termékmintát is, amit még annó értékesíteni szerettem volna. Az új tulajdonos ezeket pár kattintással tudja cserélni, igény esetén akár segítek is a termékek feltöltésében, szerkesztésében is. A webáruházhoz ajándékba társul még jó pár prémium bővítmény, amelyek HelloWP előfizetéssel működnek. Ezek teljes mértékben megmaradnak, folyamatosan kapja a frissítéseket hiszen az előfizetésemhez van társítva ez a domain is, így az új tulajdonosnak ezzel nem kell foglalkoznia már, amolyan kis induló ajándék tőlem. :) A prémium bővítmények listája fent van a HelloWP oldalán, azokról bármelyiket szívesen feltöltöm a vevőnek, ha kéri. Jelenleg ezek a prémium pluginok működnek a weben: - Elementor PRO - The Plus Addons for Elementor Page Builder - Email Customizer for AutomateWoo - Free Gifts for WooCommerce - WP-Rocket - Yoast SEO Premium Akár domain címmel együtt (ebotthon.hu), de akár anélkül is szívesen átpakolom az új tulajdonos által kiválasztott domain-re. Nem árulok zsákbamacskát, a komplett shop 70.000 Forint. Tudom, (és láttam is :D) hogy árulnak/árultak "kulcsrakész" webáruházakat több száz ezer forintokért is, viszont vannak még pár plusz költségek (Jogi nyilatkozatokat, számlázó program, stb.), amikkel számolnia kell a leendő tulajdonosnak, így ezzel is segítve az indulást, olcsóbban válnék meg a kész áruháztól. Ha esetleg valakinek érdekes lehet, vagy lát benne fantáziát, akár induló, akár veterán webshopos, keressen bizalommal! :) ui.: Az oldalon nem működik minden 110%-osan, ezért apróbb hibák felmerülhetnek. Természetesen, ha megvan az új gazdája szívesen segítek beállítani mindent, majd aztán egy tesztkör után véglegesíteni a kész webshopot. ????

Teljesítmény:

Induló webshoposoknak ajánlanám elsősorban, segítek az indulásban, a webshop véglegesítésében. :)

Eladás oka:

Nem szerettem volna üresen hagyni a domain nevet, így egy saját webáruházat készítettem rá - jóval a piaci áron alul eladó, sok támogatással, kiegészítővel.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!