Kézmíves pékáru - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Kézmíves pékáru

Irányár

599.000 Ft

Havi bevétel

2.000.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

300.000 Ft

Leírás a webshopról:

Kézmíves pékáru (pogácsák, édes sütemények és szendvicsek gyártása és házhozszállítása. Annak ajánlom aki szeretné bővíteni a megrendelői körét. A 12 év működés során összegyűjtött megrendelői kör elérhető a saját Google Naptáros regisztrációnkban.

Teljesítmény:

A honlap autonóm és egyedi felépítésű. A "pogácsa rendelés" és "pogácsa házhozszállítás" keresőszavakra optimalizálva. 10 éve a Google keresési oldalán az 1-2. helyen, hirdetés nélkül. Az eladni kívánt webáruházhoz mellé tartozik még a teljes egyedi receptúrák gyűjteménye, betanítás, eszközök (rozsdamentes autonóm asztal, sütőlapok, regál stb), csomagolóanyagok (zacskók, dobozok) és alapanyagok valamint beszerzési forrásaik. Hozzáférés a 10 éve Google Naptárban regisztrált és lekövethető visszatérő megrendelőkhöz(irodai és magán). Fecebook profil Kézmíves Finomságok néven.

Eladás oka:

Profilváltás.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!