Kézimunkabolt - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Kézimunkabolt

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

2.000.000 Ft

Havi profit

1.000.000 Ft

Raktárkészlet

10.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Létrejöttének oka: fel akartam építeni a saját vállalkozásom, webshopom, piacvezető pozíciót akartam elérni. 12 évvel ezelött hoztam létre, 9 éve piacvezető vagy második vagyok a hazai piacon. Az egyik legnagyobb hazai kézimunka webáruház lettem, mindenki által ismert, stabil szereplője a hazai piacnak és iparágnak. Jelentős Facebook követőtáborom van (~36e fő), folyamatosan növekszik. Instaprofilom is van (~4e fő) ez is folyamatosan növekszik. A válság ellenére folyamatosan érkeznek rendelések, folyamatos az áruház csomagfeladása és árubeszállítása a partnerektől. Átlagosan 5-8 munkanap alatt teljesíthetőek a rendelések, a vásárlók elfogadóak és együttműködőek. Német prémium termékeket forgalmazok, keresett termékek. Raktárkészletem is a napi működéshez elengedhetetlen termékekből áll.

Teljesítmény:

Átlagos hirdetési költség facebook és insta egyben 180.e/hó Visszatérő vásárlói kör törzsvásárlókkal együtt ~10e fő. Évente 3 hónap kicsit gyengébb, mert a kézimunka inkább őszi/téli hobbi. Az év többi hónapja viszont normális vagy extra forgalmat hoz. Éves szinten átlagosan nettó 17-21M forgalmat bonyolít az áruház, covid idején nettó 40M. Az áruházba jelenleg ~13e termék van feltöltve és naprakészen tartva.

Eladás oka:

Az eladás oka személyes jellegű. Családot alapítok, és ezt nem tudom összeegyeztetni az áruház üzemeltetésével az elkövetkező 1-3 évben, ezért új tulajdonost keresek az áruháznak.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!