Kés Webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Kés Webáruház

Irányár

6.800.000 Ft

Havi bevétel

1.700.000 Ft

Havi profit

400.000 Ft

Raktárkészlet

200.000 Ft

Leírás a webshopról:

Az áruház 10 éve folyamatosan működik. 2022 éves forgalom: 19m Ft. Haszonkulcs 20-30%. Optimalizált, főbb kulcsszavakra Google találati lista elején. Átlagos pozíció 8. A Google Analytics-ben ellenőrizhető évekre visszamenőleg a forgalom és a bevétel. Jelenleg több mint 2000 aktív termékkel rendelkezik, minőségi fotókkal és részletes leírással. Nincs sok munka a webáruházzal, talán heti 10 óra. A webáruház egyedi névvel és saját tulajdonú domainnel rendelezik. Bérelt tárhelyel(Viltor webáruház rendszer, éves díja 60ezer Ft) rendelkezik, de költöztethető másik szolgáltatóhoz is. A jelenlegi logisztikai partner a Magyar Posta, de jóformán minden elérhető szállító cégre egyszerű az átállás az áruház integráción keresztül. Lehet még a termékkört ismert és kelendő márkákkal bővíteni. A webáruház folyamatosan működik, így valójában a tulajdonosváltással, bevétel kiesés nélkül, azonnal folytatható a működése. Nem tartok komoly készletet,mert a legtöbb termék két napon belül rendelkezésre áll. A 10 év alatt stabil beszállítói kapcsolatrendszer alakult ki, segítek velük felvenni a kapcsolatot, illetve rendelkezésre állok az elején bármilyen technikai kérdésben. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom.

Teljesítmény:

Saját blog az áruházban, cikkekkel, Facebook (9330ezer követővel) és Instagram oldal (23+ezer követővel) Youtube 800+ követővel és sok saját készítésű videókkal. Linkedin, Pinterest, Twitter oldalak. Árukereső, Trustindex vélemények 900+db, 4.9-es az 5-ből.

Eladás oka:

Profilváltás miatt átadnám valakinek aki kevés munkaráfordítással kellő profitot tud belőle kiszedni. Az áruházban még sok lehetőség van, pl. termékbővítés, személyes átvétel, üzlethelyiség stb.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!