Jóga életmód - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Jóga életmód

Irányár

3.500.000 Ft

Havi bevétel

300.000 Ft

Havi profit

200.000 Ft

Raktárkészlet

5.800.000 Ft

Leírás a webshopról:

Ez a jóga életmód webshop egy szeretettel épült-szépült webshop, gondos kezek igazgatják, és tartják karban. Prémium magyar környezettudatos termékeket kínálunk jógázók és mások részére, akik a filozófiánkkal azonosulnak: jóga ruházat, hátizsákok, jóga kiegészítők, szójagyertyák, teák. Rendbetett WP alapon, Woocommerce üzlettel működik, bejáratott, biztos havi mellékkeresetül szolgál. Saját Youtube, Facebook, rendezett Instagrammal rendelkezik. Saját hírlevél adatbázis 2000+ feliratkozóval, angol nyelvű Etsy bolt is tartozik hozzá. A termékek külön-külön dobozokban vannak tárolva a raktárban, minden gyártónkkal baráti viszonyban állunk. A vevőkörünkben rengeteg visszatérő vásárló van, szeretik és keresik ezt a webshopot. A készletet meg kell hozzá vásárolni, kb 5.800.000 Ft jelenleg. Mindenből van raktáron (kivéve a kifutó), így tényleg csak át kell venni és tovább működtetni. 2 fő kényelmesen eligazgatja, napi 1 óra munka szükséges jelenleg. Ennek az oldalnak a kalkulátora szerint 13.400.000 Ft-ot ér ez a webshop.

Teljesítmény:

Folyamatos Google hirdetések futnak, Google Analytics és Search consol be van kötve (ehhez a webshophoz elég ennyi). A webshop Google SEO alapokra épül. A hirdetésekkel újabb magaslatra lehetne emelni.

Eladás oka:

Sajnos időhiány miatt eladó, csakis emiatt, mivel az élet más irányt tartogatott.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!