Játékvilág - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Játékvilág

Irányár

950.000 Ft

Havi bevétel

320.000 Ft

Havi profit

230.000 Ft

Raktárkészlet

0 Ft

Leírás a webshopról:

Egyedi fejlesztésű WordPress Webáruház, beépített modulokkal rendelkezik, (jogtiszta), illetve a bővítményei automatikusan frissülnek. Továbbá A GLS, DPD (modulok) is be lettek építve azaz egyből nyomtatható a címke. A webáruház Önműködő azaz mindent tud generálni (Önnek fizikálisan csak csomagolnia kell). Illetve még rengeteg olyan dologgal rendelkezik ami a működést elősegíti. Sajnos túlterheltség miatt kénytelenek vagyunk eladni. Azoknak javasoljuk akik bírják és szeretik a folyamatos csomagolást és szeretnek kommunikálni ügyfelekkel. Az oldal beszállítók által adott FEED rendelkezik (az azt jelenti hogy ami van a beszállítónak az megjelenik nálunk ha viszont a beszállítónál valami elfogyott az a termék nálunk is úgy jelenik meg hogy „termék nincs raktáron” ha később mégis lesz abból a termékből a beszállítónál a termék visszaállítódig hogy RAKTÁRON van. Azaz a FEDD kommunikál a beszállító raktárjával. Természetesen a beszállítók elérhetőségét is átadjuk az áruházzal együtt a leendő tulajdonosnak. Facebook fiókkal is rendelkezik amely a webáruházzal össze van kapcsolva, ez is a vételárat képezi. A webáruház nem céggel együtt eladó. Ha érdeklődik a webáruház iránt kérem, keressen fel, a webáruházban az elérhetőségeinket megtalálja. A Webáruházról röviden: 1, Automatikusan Frissülnek a bővítmények, verziók is. 2, A webáruház (webshop) automatizált 3, Beépítésre kerültek a GLS, DPD, Fuvar moduljai így a címkét automatikusan generálja ami azonnal nyomtatható Javasoljuk: Ha érdeklődik a webáruház iránt akár a fejlesztőjével nézze át, vagy Önnek megmutatjuk: A belső működési folyamatokat: - Végig viszünk egy megrendelést így látni fogja hogy mennek a folyamatok, egészen a címke nyomtatásig, számla generálásig bezárólag. (Személyesen ha nem szeretnék személyesen akkor belépési vagy betekintési hozzáféréssel vagy megosztással hogy ne csak maga a Megrendelő oldalát lássa, hanem az áruház belső működési folyamatait is. Ezzel egy időben mint Megrendelő egy rendelést is leadnak és látni fogják a megrendelő oldalt is….. - Felviszünk termékeket fotókat - Megmutatjuk a beépített FEED-ket és annak működését - Végig nézzük a teljes áruház működését és annak irányító pultját - stb. A webáruházat és annak működését azért mutatjuk meg bátran mert a homekids egy valóban jól összerakott webáruház, a munkát sem pénzt nem kiméltük hogy egy minőségi webáruházat hozzunk létre. Azzal viszont tisztába kell lenni hogy egy webáruház nulláról való felépítése annak megvalósítása többe kerül mint a homekids vételára, illetve rengeteg időt vesz igénybe... így ha Ön egy olyan webáruházat keres ami kész van és minőségileg is jó, ebben az esetben a homekids.hu remek vétel lehet. A webáruházat átalakíthajta, olyan termékköröket (termékeket) tölthet fel amit szeretne

Teljesítmény:

Hirdetési kampányok többségében GOOGLE ADS futottak havi 60000-100000 Ft. értékben, illetve Facebook havi 40.000 Ft. értékben. Próbáltuk fokozatosan terhelni magunkat, Mivel van más érdekeltségünk is (ezért nem költöttük többet hirdetésre) de nem gondoltuk hogy amivel 2 voltunk rá napi 6 órában csomagolni fogunk. így alig tudtunk mással foglalkozni

Eladás oka:

Sajnos túlterheltség miatt kénytelenek vagyunk eladni. Azoknak javasoljuk akik bírják és szeretik a folyamatos csomagolást és szeretnek kommunikálni ügyfelekkel.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!