Játék webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Játék webáruház

Irányár

1.700.000 Ft

Havi bevétel

340.000 Ft

Havi profit

150.000 Ft

Raktárkészlet

1.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

A webáruház már az első hirdetés feladás óta bevételt generált, folyamatos akciókkal és hírdetésekkel. Rengeteg potenciál van benne, a webáruház egy teljesen egyedi fejlesztésű motoron fut, SimplePay, Számlázz.hu, GLS be van kötve, az oldalra regisztrálni is lehet, hírlevelet kiküldeni a regisztrált felhasználóknak egyszerű admin felület. Jelenleg 2 nagykerrel van összekötve a webáruház, a magyar nagykerünk nem rég érkezett az országba nagyjából 1800 termékkel, itt a babakocsitól a gyermekjátékig minden megtalálható és nagyon jó haszonkulccsal lehet dolgozni, szerencsés helyzetben vagyunk mivel nem sok webáruház forgalmazza ezt a markát érdeklődöknek elmondom a fontos információkat ezzel kapcsolatban, illetve egy lengyel céggel működünk még együtt ahol 100% dropshippig van, tehát nem találkozunk a termékkel direktbe a lengyel cég raktárából megy ki az ügyfélhez a termék. Jelenleg a virtualjog biztosítja az ÁSZF-t és a megfelelő jogi hátteret, a webáruházhoz tartozik egy közel 1000 követés facebook oldal is. Olyanok számára ajánlom a webáruházat aki egy kulcsra kész shopot szeretne és azonnal bele szeretne vágni az értékesítésbe. A webáruháznak egy nagyon szuper programozója mindig készen áll a kérésekre és kérdésekre nagyon korrekt áron. Nem kell nagy raktárkészletet tartani mivel mind a két parnter rugalmas és segítőkész akár saját raktárukból is feladja a vásárló által rendelt terméket. A webáruház esetleges értékesítéséig a webáruház folyamatosan működik tehát nem egy bezárt webshop, most is folyamatosan mennek az eladások és hírdetések.

Teljesítmény:

A webshopon nagyjából 1,6 millió forint forgalom történt és csak facebook hirdetéssel ami havonta 50.000-70.000 forint volt, a termékeken 1.5 szorzó van néhol 1.6 is előfordul. A termékek inkább a gyermekjátékokra ment rá, de mellette lakásfelszerelés, autós felszerelés és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak.

Eladás oka:

A munkám olyan irányt vett ami pozitív számomra és a családom részére is, sokat tartozkodom külföldön és gyermek mellett a feleségemmel nem tudjuk üzemeltetni úgy ahogy azt igazán kellene.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!