Játék webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Játék webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

500.000 Ft

Havi profit

300.000 Ft

Raktárkészlet

10.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Bpa mentes szilikonból készült termékeket forgalmazó webáruház eladó. 3 féle termékcsoport ( játékok, étkezős termékek, cumilánc alapanyagok) Minden termék bevizsgált, tanusítvánnyal rendelkezik. Raktáron levő készlet értéke kb 10.000.000 Ft. A webáruház Opencart rendszer, rengeteg bővítménnyel, több ezer regisztrált felhasználóval. Több ezer fehírlevélre feliratkozóval. Átadásra kerül továbbá a facebook oldal és minden kiegészítő ami a sikeres vállalkozáshoz szükséges plakát, rollup, tábla, szórólap stb. Az árban benne van egy 18 nm-es mobilház ami raktárként használható tovább. Az eladás oka hogy 4 gyerek és más vállalkozás mellett nincs időm foglalkozni vele. Segítek a beindításban, átírásban és ha további rendelést szeretnél abban is tudok segíteni. Ha további kérdés van keress bizalommal. Ára:15.000.000 Ft

Teljesítmény:

Webáruházban, facebookon, kiállításokon vettem részt

Eladás oka:

Sajnos a 4 gyerek és egyéb elfoglaltság miatt nem tudom tovább működtetni

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!