Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Játék webáruház

Irányár

0 Ft

ajánlatot várok

Havi bevétel

4.583.000 Ft

Havi profit

652.000 Ft

Raktárkészlet

941.809 Ft

Leírás a webshopról:

Eladó a jatekker.hu webáruház domainnévvel, logókkal, facebook profillal, több mint 3000 regisztrált visszatérő vásárlóval, raktárkészlettel. A jatekker.hu játék webáruház mellett az ajánlat tartalmaz egy másik webáruházat is (az domain nélkül), amely játékok mellett minden egyéb termékkel "foglalkozik". Ehhez tartozik egy bizományosi rendszer külön a partnereknek bizományosi admin felülettel a bizományosi partnerek és termékeik kezelésére, adminisztrációjára, amely automatikus és tételes értesítés küld a bizományosi partner felé eladáskor, raktárkészletet és véleményeket kezel, stb. A webáruház opencart keretrendszerrel működik, bármilyen skin telepíthető rá. Tartalmaz továbbá több féle vásárolt kiegészítőt (pl: automatikus SEO optimalizálás, kártyás VPOS terminál, egyedi felületek, hírlevél küldő rendszer, automatikus kapcsolódó termékek, stb). Emellett tartalmaz saját fejlesztésű kiegészítőket is (pl: automatikus árgép, árukereső XML generátor, interaktív meghívó rendszer a regisztrált vásárlóknak, különböző vásárlásösztönző és SEO megoldások, statisztikai kimutatások, regisztrált vásárlói admin felület stb.). Igény esetén saját fejlesztésű vonalkód leolvasóval és PC vagy okostelefonnal működő komplett ERP rendszert is adunk hozzá: Rendelések kezelése, kommissiózás, raktárkezelés, számlázás, bevételezés, leltározás, személyes átvétel, csomagoláskor automatizált szállítói csomagszám generálása, automatikus vásárlói értesítések és rendelési státusz módosítás, vásárlói kérdések és fizetések kezelése, automatikus rendelések lezárása és kiértesítése átvételkor, automatikus hűségpont felírás, áruportál XML-ek automatikus frissen tartása, statisztika, utalásos fizetések kezelése, stb. Megjegyzés: A jatekker.hu webáruház csak a hirdetés miatt lett visszakapcsolva, már nem üzemel. Érdeklődés esetén bővebb információt és bemutatót adok a komplett rendszerről.

Teljesítmény:

A jatekker.hu -nak 3000 feletti regisztrált (visszatérő, hírlevelet váró) vásárlója van. Átlag heti 10 000 Ft/1,5 hét/árgép, 10 000 Ft/1,5 hét/árukereső hirdetési költség (kivéve a szezon). Vásárlóink többi része keresőoptimalizáslás eredményeképp érkezett. Játék webáruház szezonok: karácsony, farsang, húsvét, gyereknap, nyári kerti és strand játékok. A szülinaposoknak a játékker webáruház a regisztrált vásárlóinak ingyenes, egyedi névre szóló interaktív születésnapi meghívóval kedveskedett.

Eladás oka:

Dinamikusan növekvő családi vállalkozás volt raktár, iroda és személyes átvételi lehetőséggel, azonban "hirtelen jött" válás miatt hirdetem.

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!