Játék webáruház - Webáruház adásvétel

Tekintsd meg a következő eladó webshopot:

Játék webáruház

Irányár

5.500.000 Ft

Havi bevétel

600.000 Ft

Havi profit

100.000 Ft

Raktárkészlet

6.000.000 Ft

Leírás a webshopról:

Webshopunk elsősorban gyűjtőket céloz, illetve filmes rajongókat. Kibővíthető termékkínálat bármilyen játék témában, filmes relikviával. Egy jó marketingessel és több idő befektetéssel szép számokat tudna produkálni. Minden termékünket készletről küldjük, gondos csomagolással, így magas az elégedett vásárlók száma. Bőven van benne potenciál. Seozni kellene, hírlevelezni lehetne, közösségi médiát is jobban lehetne csinálni, de a shopot másodállásban csináltam, így nem tudtam rá elég időt szentelni. Nagyon nagy potenciál van az előrendelések felvételébe is. Az ár az Áfa összegét tartalmazza. A raktárkészlet értéke beszerzési áron lett meghatározva, a teljes 5.5M eladási ár tartalmazza a raktárkészlet értékét is.

Teljesítmény:

Shopping kampány futott az olcsobbat.hu-n keresztül.

Eladás oka:

Másodállásként csinálom, egyszerűen nem jut rá elég időm és energiám, nem bírok a főállás miatt marketingesekkel, ügynökségekkel sem tárgyalni...

Bejelentkezés

Ha hirdetéseidet kezelnéd, vagy épp újat adnál fel, jelentkezz be! Ha még nem vagy az oldal tagja, regisztrálj ide kattintva!

ÜZENJ AZ ELADÓNAK!

Ha érdeklődni szeretnél a webshop iránt, vagy épp megvásárolni, akkor mindenképp írj az eladónak, add meg elérhetőségeidet, és mi jelezzük neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot! :)

Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:*
Üzenj ha szeretnél!